infakt__frame.jpgU ponedeljak, 24. decembra 2007. godine, od 20 časova, u Velikoj sali Doma kulture “Valjevo” biće održan Novogodišnji koncert Gudačkog kvarteta “MISS”.

Gudački kvartet “MISS” čine četiri vrhunske mlade umetnice iz Valjeva koje su obrazovanje stekle kod najrenomiranijih domaćih i svetskih profesora, a sada su i same vrsni pedagozi – mr Suzana Radovanović (violina), mr Snežana Stevanović (violina), Milena Martinov (viola) i Irina Vasiljević (violončelo). Za kratko vreme “MISS” je obezbedio, po svemu, respektabilnu poziciju na muzičkoj sceni Srbije, beležeći zapažene nastupe u beogradskim galerijama SANU, “Artget” i “Progres”, kao i na Kolarčevom narodnom univerzitetu, dok je njihov Novogodišnji koncert održan prošlog decembra u Domu kulture «Valjevo» proglašen za najvredniji kulturni događaj 2006. godine u našem gradu.
Na predstojećem nastupu pred svojim sugrađanima, “MISS” će se predstaviti interpretacijom dela Gunoa, Dvoržaka, Britna i Obrea.

Tim povodom u petak 21. decembra, u 12 časova, na press konfereneciji u Klubu “Abrasević” medijima će se obratiti članice sastava “MISS”.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…