infakt__frame.jpgNa stazi Valjevo – Divčibare preko Rajkovića, proteklog vikenda održana je biciklistička trka revijalnog karaktera pod nazivom „Velika nagrada Valjeva 2007“ koja je okupila ukupno 40 najboljih mlađih kadeta, kadeta i žena iz svih klubova sa teritorije Srbije. Na stazi dugoj 37 km najbolji je bio kadet Nikola Stefanović član BK „Valeks“ iz Beograda koji je stazu prevezao u vremenu 1:26:03.

Drugo mesto u kategoriji kadeta osvojio je Jovan Zekavica, član „Borca“ iz Čačka, dok je treći bio Svetislav Blagojević, vozač beogradskog „Partizana“. U kategoriji mlađih kadeta prvi je bio Uroš Jovanović, član „Šumadije“ iz Aranđelovca, drugi Srđan Filipović, „Borac“ Čačak, a treće mesto je osvojio Mihailo Gvožđan, predstavnik „Vojvodine“ Novi Sad. Pobednik u konkurenciji žena bila je Vanesa Durman, takođe iz novosadskog kluba „Vojvodina“, dok je valjevka Zorica Milićević Antić zauzela drugo mesto.

Organizator ove trke BK „Boba“ iz Valjeva izražava veliku zahvalnost SO Valjevo na generalnom pokroviteljstvu ove manifestacije, Hitnoj službi Doma zdravlja Valjevo i Stanici saobraćajne policije Valjevo, Valjevskoj pivari i preduzeću “Sodeks“ na sponzorstvu, a restoranu „Vidik“ na Divčibarama na ljubaznom dočeku brojnih gostiju.

Ostalo je još malo vremena do kraja ovogodišnje biciklističke sezone, jer je 13. oktobra na programu Prvenstvo Srbije u brdskoj i kriterijumskoj vožnju u Kraljevu, a 14. oktobra sezona se zatvara poslednjom trkom za Ligu Srbije u Aranđelovcu.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…