infakt__frame.jpgU oblasti socijalno-humanitarnog rada, na konkursu za raspodelu budzetskih sredstava Opštine Valjevo za 2007. godinu, Društvu za brigu o deci sa posebnim potrebama “Naši snovi”, odobreno je 150.000 dinara za realizaciju projekta “Naša kuća”-obuka instruktora kroz predavanja i radionice.
Već petu godinu stalnim aktivnostima ova nevladina i neprofitna organizacija se trudi da podigne kvalitet života deci sa smetnjama u razvoju, njihovim porodicama i da ih što ravnopravnije uključi u sve tokove društvenog života.
IZJAVA
U oblasti socijalno-humanitarnog rada, na konkursu za raspodelu budzetskih sredstava Opštine Valjevo za 2007. godinu, Društvu za brigu o deci sa posebnim potrebama “Naši snovi”, odobreno je 150.000 dinara za realizaciju projekta “Naša kuća”-obuka instruktora kroz predavanja i radionice.

Ovim projektom planirana je realizacija dvodnevnog seminara za roditelje, volontere i vaspitače koji će sprovesti Centar za interaktivnu pedagogiju iz Beograda o savremenim metodama radioničarskog pristupa u radu sa decom sa smetnjama u razvoju. Cilj projekta je obezbeđivanje prava i jednakost osoba ometenih u psihofizičkom razvoju i njihova integracija u lokalnu sredinu. Ciljne grupe koje će biti obuhvaćene ovim projektom su osobe sa problemima u mentalnom razvoju, prioritetno deca i mladi, zatim roditelji, vaspitači, volonteri, lokalna samouprava i svi građani Valjeva. Ovo će biti odlična prilika da se ovo izuzetno iskustvo primeni u radu sa decom.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…