infakt__frame.jpgDimitrije Dragojlović, člam mlađe selekcije PK Valjis osvojio je bronzanu medalju u disciplini 50 m prsno na XI Međunarodnom plivačkom minitngu “Vidovdanski kup 2007″ koji je održan u Kruševcu. Od 18 plivača Valisa koliko je nastupilo na takmičenju još 7 njih je dobilo diplome.

Diplome za plasman među prvih šest dobili su: Milica Đurić (97.) za osvojeno peto mesto u disciplini 50 m slobodno i šesto mesto u disciplini 50 m delfin, Ana Milošević (97.) za osvojena dva šesta mesta u disciplinama 50 m sobodno i 50 m leđno, Rastko Prlić (95.) za osvojeno peto, Milica Živanović (95.) za osvojeno šesto i Srđan Maksimović (94.) za osvojeno šesto mesto, svi u disciplini 50 m prsno.

Plasmane među prvih deset, pored već nabrojanih, ostvarili su: Tatjana Dobriković (97.) osma u disciplini 50 m slobodno i deveta u disciplini 50 m prsno, Dimitrije Marković (98.), Valentina Puce (96.) i Milica Vesić (95.) – svi osmi u disciplini 50 m prsno.

I ostali plivači “Valisa” – Lalović Nikola (99.), Puce Filip (99.), Marković Milan (96.), Milosavljević Milan (96.), Tetiković Jovan (96.), Vujačić Nikola (96.), Živković Nemanja (95.) i Grujić Andrijana (94.) plivali su dobro, a do kraja letnje plivačke sezone imaće još dosta prilika da i oni osvoje medalje i diplome.

Na ovom takmičenju, čiji je organizator bio PK “Rasina” iz Kruševca učestvovalo je ukupno 236 plivača iz 16 klubova iz Srbije i Makedonije.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…