okruzni_sud.jpgPovodom savetovanja Okružnog suda u Valjevu koje se održava u dane 15. i 16.06. 2007. g, obaveštavamo Vas da u tom periodu očekujemo dolazak većeg broja gostiju iz drugih gradova, Minstarstva pravde, Vrhovnog suda Srbije, predsednike Okružnih sudova iz Šapca, Sremske MItrovice, Užica, veći broj predavača, kao i dolazak kolega sudija, javnih tužilaca i advokata iz svih opština Kolubarskog okruga. Očekuje se prisustvo preko 100 učesnika.
Prvog radnog dana na programu su teme iz oblasti: krivično pravo, zaštita ljudskih prava , pravičnog i vanpravičnog postupka uz učešće poznatih stručnjaka iz različitih oblasti koji su za ovu priliku prihvatili naš poziv da dođu u Valjevo i prenesu deo svog bogatog iskustva sudijama iz našeg okruga i šire, kao i za ovu priliku pozvanim gostima i stručnoj javnosti.
Drugog radnog dana u Okružnom sudu u Valjevu će sudije u različitim salama Okružnog suda u Valjevu izneti odgovore na postavljena pitanja iz krivične odnosno građanske materije u prisustvu sudija odeljenja Vrhovnog suda Srbije.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…