infakt__frame.jpgKnjige „ Pontifeks maksimus satanističke crkve Jovan Pavle Drugi”, „ Antihristov namesnik zlikovački rimski Papa benedikt šesnaesti”, „ Rimska kurija večito žedna srpske krvi” i „ Vatikan glavno satanino gnezdo”, autora dr Vojislava Šešelja predstavljene su sinoć članovima i simpatizerima SRS u Valjevu. Sve četiri knjige o kojima je bilo reči govore o ulozi Vatikana i drugih zapadnih zemalja u zločinima nad srpskim narodom.
Knjige imaju preko četiri hiljade strana u kojima je Vojislav Šešelj prikupio materijal, tekstove i sve ono što su domaći i strani autori, pre svega što su strani publicisti pisali o ulozi Rimskog Pape i Vatikana u razbijanju srpskog nacionalnog, etničkog i kulturnog prostora, rečeno je na promociji ovog jedinstvenog opusa.
IZJAVA
Na pitanje da li je zadovoljan novim ustavom, generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić ,izjavio je ,da je Demokratska stranka imala nameru da razbije Srbiju, ali u tome nisu uspeli zahvaljujući Srpskoj Radikalnoj stranci.Izborili su se da Srbija bude država Srpskog naroda i svih ostalih građana.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…