infakt__frame.jpgDemokratska stranka smatra da je Valjevo jedan od bitnijih gradova u Srbiji i zbog toga vrh stranke koliko je to u njegovoj moći podržava napore svog Opštinskog odbora da valjevcima pokažu da DS zna kako da Valjevo postane moderan grad, privuče investitore, zaposli svoje sugrađane i skoriste potencijale grada, a smatraju i da Valjevci znaju da Valjevo ima šansu. Gost OO DS danas je bio i zamenik predsednika stranke Dušan Petrović.

Petrović je dodao da se nalazimo blizu novih izbora i da je to šansa građanima da se opredele za prodemokratsku vladu koja će nastaviti da vodi politiku koju je vodila do 12. marta 2003. Vreme je da se priključimo politički civilizovanoj porodici evropskih naroda i da postanemo punopravni članovi EU, dodao je Petrović.

Na pitanje novinara vezano za izborne koalicije, Dušan Petrović je rekao da će DS na izbore izaći samostalno i da je ubeđen da će neki budući parlament činiti prodemokratske stranke, a da će radikali biti na onom mestu u srpskoj politici kome i treba da pripadaju, a to je da će kao i u drugim evropskim zemljama kao nacionalistička stranka imati ispod 10 posto birača.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…