infakt__frame.jpgDruštvo “Ješko Vidić” će tokom ove i naredne godine sprovoditi brojne aktivnosti sa ciljem promovisanja zdravog života najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Inače Društvo je osnovano 10. juna 2002 godine a nosi ime uglednog valjevskog profesora i gimnastičara Jevrema Ješka Vidića. Mesto zdravog života je projekat koji je Društvo pokrenulo u saradnji sa Udruženjem Anđeli čuvari. U okviru tog projekta realizovaće se i projekat Kuća mladih koja će se nalaziti pored KK Student.

Društvo Ješko Vidić će organizovati takmičenje osnovaca u košarci i odbojci kao i kviz za srednjoškolce i osnovce koji će se zvati “Moje Valjevo” a koji će biti edukativnog karaktera. U saradnji sa “Akademijom umjetnosti” iz Banja Luke i “Paradoks grupom” iz Valjeva biće urađen i dokumentarni film “Ješko”. Ovom prilikom predstavnici Društva osvrnuli su se i na predstojeću letnju basket ligu a ono što buni članove ovog društva kao i pojedine građane je, ko su organizatori lige ove godine jer je prethodnih godina to bilo Društvo “Ješko Vidić”.

Kako su konstrukcije u vlasništvu Društva Ješko Vidić jedno od rešenja moglo bi da bude da Društvo učestvuje u organizaciji letnje basket lige i nenaplaćuje zakup a da zauzvrat sadašnji organizatori oslobode plaćanje kotizacije igrača što bi doprinelo i većem broju ekipa, istakao je Nemanja Mirković, predsednik Društva “Ješko Vidić”.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…