dom_ydravlja_1.jpgNaša obaveza je da stvorimo zdravstveni sistem za 21 vek i da zdravstveni radnici, kao i ministarstvo moraju u svim mestima u Srbiji stvoriti uslove koji su dostojni za lečenje, ali i za rad zdravstvenih radnika, reko je Tomica Milosavljević, ministar zdravlja u Vladi RS nakon obilaska gradilišta u krugu valjevske bolnice.

Restruktuiranje bolnica nije samo rekonstrukcija i kupovina nove opreme već je to i učenje veštinama upravljanja, to je menadžment koji će dati bolje rezultate i samim tim dovesti i do boljeg zdravlja građana.

Vlada srbije je Nacionalnim investicionim planom predvidela sredstva koja će se uložiti u zdravstveni sistem Srbije, a u Valjevu će se između ostalog tim sredstvima dovršiti rekonstrukcija Doma zdravlja.

U krugu bolnice početkom jula započela je izgradnje saobraćajnice, parkinga i staza, kao i raznih priključaka i instalacija za zgradu Grudnog odeljenja. Putnička vozila u krug bolnice, mogu ući na kapiju iz naselja Senjak, kod stadiona ZSK-a.
Sve do kraja jula biće zatvoren ulaz iz Pasterove ulice prema Staroj bolnici, kroz park, takođe zbog završetka radova na Grudnom.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…