infakt__frame.jpg
Nakon zimskog prvenstva Srbije i Crne Gore 2006, plivači PK “Valis” su bogatiji za četiri titule prvaka Srbije – Stefan Zimonjić je te titule osvojio u kategoriji mlađih pionira u disciplinama 50 m i 100 m prsno, a Anđelka Petrović u kategoriji kadeta u disciplinama 100 m leđno i 400 m mešovito. Pored toga Anđelka Petrović je osvojila i tri titule vicešampiona u kadetskoj konkurenciji u disciplinama 100 m delfin i 400 m slobodno i u apsolutnoj konkurenciji u disciplini 200 m leđno, a najveći joj je uspeh titula državnog rekordera u kategoriji kadeta u disciplini 400 m mešovito.
A posle Zimskog prvenstva SCG 2006 plivači PK “Valis” su bogatiji za četiri titule državnog prvaka koje je osvojila Anđelka Petrović u kategoriji kadeta i juniora u disciplinama 100 m slobodno i 200 m mešovito. Ona je takođe osvojila i dve titule vicešampiona u konkurenciji kadeta u disciplinama 50 i 200 m slobodno i još jedan državni rekord u kategoriji kadeta u disciplini 200 m mešovito.
Pored Anđelke dobre rezultate je postigao i Vanja Petronijević koji je uspeo da izbori status kadetskog reprezentativca.
PK “Valis” na zimskim prvenstvima SCG osvojio je – ukupno 27 medalja – 8 zlatnih, 5 srebrne i 14 bronzanih. Ovo je od osnivanja kluba najveći uspeh PK “Valis” na zimskim prvenstvima u našoj državi.
U narednom peridu PVK Valis očekuje nekoliko međunarodnih mitinga sa reprezentacijom.Glavni deo sezone je državno prvenstvo koje će se održati 23 jula 2006 godine u Brazilu.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…