infakt__frame.jpgU utorak 28. februara u velikoj sali SO održaće se promocija knjiga Momira Vojvodića “Rebra Prokletija” i “Izlazak Čarnojevića”. Knjige us sa tematikom Kosova i Metohije, a promocija počinje u 18 sati.

Da se srpski narod poput žar ptice opet vine iz pepela ne možemo se nadati samo i ništa ne činiti da se srpski uspon i uzlet i dogodi, već se treba duhovno povezivati i uporno raditi na usavršavanju srpskog duhovnog bića. Ako smo u ovom zlodobu jako poraženi vojnički i diplomatski od srbofobne evroameričke diplomatije, to ne treba da znači i da smo taman toliko i duhovno potučeni od tih američkih i evrokratskih mondijalista i pacifista da se ne možemo za svoju obnovu opet uspraviti i nanožiti, opet se biološki umnožiti, duhovno obožiti i složiti i nanovo svoj državni prostor zaokružiti, sa kog nas neprestano izguravaju, govoreći nam kako smo tobože načinili kuću na njinom putu Zapad-Istok, što danas provrzaju kroz uši i nama i drugima stratezi zatiranja Srba, kaže Vojvodić.

Srpski duhovni prostor je u sprskom narodu, tu mu je najsigurnije, a srpski narod će početi da se biološki, duhovno, kulturno i privredno obnavlja onda kada bude organizovao svoju nacionalnu državu, bez koje nema srpske obnove i preporoda srpskog, jer u tuđoj državi, u kojoj još Srbi tavore, tzv. “građanskoj državi”, multietničkoj, multikonfesionalnoj i multikulturnoj, srpski nacion će nestanuti.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…