infakt__frame.jpgDanas su Valjevci bili u prilici da prisustvuju sa svojim porodicama otvaranju 33 po redu ekspoziture ProCredit banke na teritoriji Srbije. Valjevo je 22 grad čijim će sugrađanima banka ponuditi svoje usluge.
Naši sugrađani su bili u mogućnosti da se odluče za jednu od specijalnih ponuda koje su im na raspolaganju ,a koje uključuju besplatno izdavanje debitnih kartica VISA Electron i Maestro,kreditnih VISA Classic i MasterCard kao i besplatno otvaranje tekućih računa i štednih knjižica do kraja februara.
Kao banka posvećena razvoju sektora malih i srednjih preduzeća ProCredit banka će svakom preduzetniku radnji ili preduzeću kome do kraja januara bude odobren ProBiznis Partner kredit u iznosu 25 000-50 000€ automatski odobriti i dozvoljen minus na tekućem računu.
Ovom prilikom posebna pažnja je posvećena našim najmlađim sugrađanima. Naime svi mališani koji su sa svojim roditeljima došli na svečano otvaranje i otvorili štedne knjižice ,bili su u prilici da dobiju specijalno ProCid dizajniranu štednu knjižicu i da učestvuju na likovnom konkursu pod nazivom ’’Svet pokrećemo zajedno’’. Žiri će izabrati tri najbolja rada, a najbolji radovi biće izloženi u prostorijama banke . Troje mališana čiji radovi su proglašeni za najbolje,dobiće i novčane nagrade u visini od 100€, 70€ i 30€.
ProCredit banka nastavlja sa širenjem mreže ekspozitura. Mrežu trenutno čini 31 ekspozitura u 20 gradova širom Srbije.
ProCredit Banka je razvojno orijentisana banka koja pruža kompletan paket usluga. Banka klijentima nudi odličnu uslugu, kao i širok spektar bankarskih proizvoda. U kreditnim poslovima se fokusiramo na kreditiranje malih i srednjih preduzeća, budući da smo ubeđeni da upravo ovaj sektor privrede otvara nova radna mesta i daje doprinos od vitalnog značaja za privredu u kojoj posluje.
Akcionari ProCredit banke su povećali akcijski kapital za dodatna 4 miliona eura usled odličnih rezultata postignutih u 2005. godini. Ukupan akcijski kapital je sada dostigao cifru od 24 miliona eura omogućujući još bolje rezultate u podsticanju razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća, kao i poslova sa stanovništvom.
“U 2005. potvrdili smo našu razvojnu orijentaciju nudeći jaku podršku MSP sektoru u Srbiji. Ove godine proširili smo svoju mrežu i sada poslujemo u 33 ekspoziture u 22 grada. U decembru su otvorene dve nove ekspoziture u Valjevu i Zrenjaninu. Sledeće godine nastavićemo sa povećanjem naše poslovne mreže kako bi što više preduzeća i građana u Srbiji moglo da koristi naše usluge.”

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…