Zaposleni u DNIP Napred izdali su saopstenje za javnost u kome se kaze:
Vec puna tri meseca svi zaposleni u Napredu strajkuju pokusavajuci da ukazu lokalnoj vlasti da je napravila ogromnu gresku kada je postavila Jovana Bugarskog na celo ovih novina. Novine koje Bugarski sa svojom ekipom pravi, najdirektinije potvrdjuju sve ono sto su zaposleni u Napredu, stupajuci u strajk najavili da ce se dogoditi. Ovakav Napred bruka je za Valjevo i njegove gradjane, a pre svega navidjena blamaza za one koji direktno podrzavaju takve novine i Jovana Bugarskog na njihovom celu.
S obzirom da se niko ko drzi do sebe ne bi kompromitovao dajuci podrsku takvom coveku i onome sto vec tri meseca radi, ocekujemo da ce ovdasnja vlast napokon shvatiti da Bugarski ne samo da izlaze ruglu i unistava list koji postoji vec 6 decenija, vec da najdirektnije sramoti upravo one koji su ga postavili na duznost kojoj, sada je to valjda konacno svima jasno, najblaze recno, nije dorastao.
Vec puna tri meseca traje agonija nedeljnika koji ima sezdesetogodisnjiu tradiciju i koji nikada nije doziveo ovakav profesionalni debakl. Posle niza uredjivackih propusta, katastrofalnih gramatickih i stilskih gresaka u tekstovima koji vise lice na lose pisane zadatke osnovaca nego na iole ozbiljno pripremljene oblike novinarskog izrazavanja, posle silnih negodovanja citalaca pogresno objavljenih oglasa i citulja, posle gomile dokaza da redakcija Jovana Bugarskog jednostavno ne zna da radi svoj posao, ostaje samo pitanje – Da li je Valjevo zasluzilo tako los list Napred, losiji nego sto je ikada bio? Krajnje je vreme da i oni koji odlucuju shvate i prihvate jedini moguci odgovor – gradjani ovog grada ne zasluzuju da svakog petka kupuju ovakve novine.
Sada je verujemo, svima jasno zbog cega taj covek nije dobio podrsku bas ni jednog zaposlenog u Napredu. Takodje je jasno da ce vreme koje je taj covek proveo na celu Napreda biti upisano kao najtamniji period u istoriji ovih novina. U interesu svih, i gradjana Valjeva i zaposlenih u Nparedu i ovdasnje valsti je da ova mucna prica sa Bugarskim bude sto pre okoncana. Zato ne vidimo ni jedan opravdan razlog da taj problem koji definitivno nije potreban nikome, ne bude konacno resen.
Ni Napred ni valjevci ovakvu tromesecnu bruku nisu zasluzili. Ona je predugo trajala i valjda je doslo vreme za razum stoji u saopstenju zaposlenih u DNIP Npared. zasluzili. Ona je predugo trajala i valjda je doslo vreme za razum stoji u saopstenju zaposlenih u DNIP Npared. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…