Univerzitet primenjenih nauka Megatrend danas je u Valjevu upisao prvu generaciju studenata na Fakultet za menadžment. U svom sklopu, univerzitet sadrži Fakultet za menadžment, Višu školu za menadžment i višu poljoprivrednu školu. Budućim studentima najpre se obratio prof.dr. Zoran Bingulac dekan fakulteta.

– Ovo je prvi fakultet u istoriji Valjeva. Zahvaljujući Megatrend univerzitetu i našem rektoru, profesoru Mići Jovanoviću, studenti iz Valjeva i okoline moći će da budu bliži i Kanadi i SAD svim zemljama Evrope. Ovo je veliki dan za Valjevo koje ima bogatu tradiciju. Danas otvaramo jedno novo poglavlje i mi profesori imamo veliku obavezu da stavimo studente u centar zbivanja da bi stekli pravo obrzovanje bez koga nema napretka Srbije.

Ovom prilikom studentima su podeljeni indeksi a početak nastave je planiran za sredu 5 oktobar. Megatrend univerzitet primenjenih nauka je sistem akademskih institucija posvecen prenošenju pravog obrazovanja kroz primenu najsavremenijih nastavnih tehnika prihvacenih u svetu. Fakultet za menadžment je povodom upisa prve generacije studenata priredio i svečani program. Tako je u Hotelu Grand potpisan ugovor o tehničkoj saradnji sa vodećim valjevskim privrednim subjektima i sponzorski Ugovor sa juniorskim košarkaškim reprezentativcem valjevcem Milošem Teodosićem.

Svecani program se nastavlja otvaranjem izlozbe izdavacke delatnosti Megatrend univerzitet u 17 casova u Klubu Abrasevic. Zatim u 19 casova je otvaranje izlozbe slika akademskih slikara Milivoja Kostica iz Valjeva i Nade ºtrbac iz Vršca u galeriji 34, a u 21 čas je koncert grupe Van Gogh u Art holu Doma kulture. U toku petnaest godina postojanja, Megatrend univerzitet je stekao ugledno mesto u mreži elitnih svetskih obrazovnih i naucnih institucija koje se bave primenjenom ekonomijom, narastao u relevantnu naucnu ustanovu koja razvija uspešnu saradnju sa prestižnim svetskim univerzitetima.
narastao u relevantnu naucnu ustanovu koja razvija uspešnu saradnju sa prestižnim svetskim univerzitetima.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…