U svečanoj sali Muzičke škole “Àivorad Grbić” danas je svečano otvorena “Dečja nedelja”. Organizatori ove manifestacije su Prijatelji dece Valjevo, Predškolska ustanova Milica Nožica, osnovne škole, Dom kulture, Omladiski centar, ustanova za fizičku kulturu Valis i opštinska uprava Valjevo. Dečiju nedelju sveačno je otvorila Gordana Joksović predsednik organizacionog odbora za sprovoenje dečje nedelje.
-Održaće se puno programa sa ciljem da deca pokazu sta znaju, da vide cime se bave njihovi vrsnjaci kao i da se druze i zabavljaju. Dogovarajuci se oko programa usaglasili smo se da ova decja nedelja treba da nas opomene da smo i ostalu 51 nadelju u godini duzni da vise truda ulozimo i omogucimo nasim najmladjima da sadrzajnije i lepse provedu svoje slobodno vreme.
U utorak u 11 sati deca će posaditi drvo generacije djaka prvaka a u 13 časova je predvidjena poseta Dečijem Domu dr Mihajlo Stupar. Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom SO Valjevo i trajaće do petka 7 oktobra. Domu dr Mihajlo Stupar. Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom SO Valjevo i trajaće do petka 7 oktobra. @@@

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…