U listu Politika u petak je objavljen prospekt Napreda čime je započet proces privatizacije ovog lista izjavio je na današnjoj konferenciji Slobodan Üirić novinar DNIP Napred. Danas je održana i sednica skupštine zaposlenih na kojoj je doneta odluka koja obavezuje direktora i glavog i odgovornog urednika lista Jovana Bugarskog da sklopi ugovor o otkupu stana koji je OSA jednoglasnom odlukom dodelila novinaru Draganu Ililću, a na osnovu odluka iz prethodnog perioda. Üirić se osvrnuo i na greške koje su objavljane u poslednjem broju Napreda.
– U prethodnom broju Napreda objavljen je famozni i izmišljeni intervju sa predsednikom SO Valjevo Miroslavom Vukovićem o ombudsmanu tzv. narodnom advokatu.Intervju je izmišljen zbog toga što novinar Napreda noje o tome razgovarao sa Vukovićem. Vuković je reagovao i žestoko demantovao to što je objavljeno na naslovnoj strani. Vuković je to demantovao i u ostalim medijima ali je došao red i da se objavi i u Napredu ali 7 dana kasnije.
Pored navedenog postoje i brojni propusti u objavljivanju oglasa i čitulja, a o tome mogu svedočiti i graani koji dolaze u redakciju lista da se žale uredniku zbog gomile grešaka dodao je Üirić. e mogu svedočiti i graani koji dolaze u redakciju lista da se žale uredniku zbog gomile grešaka dodao je Üirić. @@@

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…