>>>Predsednik Srbije Boris Tadic, završavajuci posetu SAD rekao je za RTS, da je tokom mnogobrojnih razgovora ocenjeno da je stabilnost Državne zajednice od izuzetnog znacaja za buduce pregovore o stabilizaciji i pridruživanju EU i da problem Ratka Mladica nikako ne bi smeo da bude preduslov za pocetak tih pregovora.

>>>Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Draškovic ponovo ce se obratiti Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija i govorice o Kosovu i Metohiji.

>>>Specijalni izaslanik generalnog sekretara UN Kaj Eide najavio je da ce kompletan izveštaj o ispunjenosti standarda na Kosovu i Metohiji podneti u prvoj polovini oktobra, a ne krajem septembra, kako je bilo ocekivano.

>>>Grcki premijer Kostas Karamanlis razgovara sa predsednikom Srbije i Crne Gore Svetozarom Marovicem koji boravi u trodnevnoj zvanicnoj poseti Grckoj.

>>>Predsednica Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Sanda Raškovic Ivic nastavlja posetu Kosovu i Metohiji.

>>>Potpisan je Sporazum o pristupanju «Koalicije liste za Sandžak» koalicionom sporazumu koji su potpisale Demokratska stranka Srbije, G17 plus, Srpski pokret obnove i Nova Srbija.

>>>>>>Ministar spoljnih poslova Crne Gore Miodrag Vlahovic pozvao je Evopsku uniju da utice na Beograd kako bi se obezbedili neophodni uslovi za normalan rad i funkcionisanje institucija državne zajednice Srbija i Crna Gora, saopštila je Vlada Crne Gore.

Zamenik ministra odbrane Srbije i Crne Gore Vukašin Maraš i ministar odbrane Kine Cao Gangecuan razgovarali su u Pekingu o aktuelnoj politicko-bezbednosnoj situaciji u svetu i jugoistocnoj Evropi.
gecuan razgovarali su u Pekingu o aktuelnoj politicko-bezbednosnoj situaciji u svetu i jugoistocnoj Evropi.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…