>>>Predstavnici reprezentativnih sindikata prosvetnih radnika Srbije postigli su dogovor sa Vladom i odustali od štrajka najavljenog za 1. septembar, izjavio je ministar prosvete i sporta u Vladi Srbije Slobodan Vuksanovic.

>>>Predsednik Srbije Boris Tadic posetice Bujanovac, povodom pocetka nove školske godine, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

>>>Prema poslednjim podacima, skoro 1.000 ljudi je poginulo u panici koja je izbila u sredu na mostu preko reke Tigar u Bagdadu.

>>>Skupština Srbije nastavice objedinjenu nacelnu raspravu o predloženim zakonima o zaštiti konkurencije, oglašavanju, zaštiti potrošaca i o cenama.

>>>Komercijalnim bankama od danas ce biti zabranjeno da primaju cekove sa dospecem dužim od 30 dana, saopštila je Narodna banka Srbije [NBS].

>>>Evropsko prvenstvo za odbojkaše pocinje sutra u Beogradu utakmicama prvog kola Druge grupe i svecanim otvaranjem u “Beogradskoj areni”. Prvi ce na parket “Arene” u 15 sati izaci Grci i Holandjani, usledice mec Francuska – Ceška u 17.30, a potom svecano otvaranje. Posle te ceremonije, odbojkaši Srbije i Crne Gore odigrace mec prvog kola EP sa selekcijom Španije, koji ce poceti u 20.30. Domacini Evropskog prvenstva za odbojkaše su Beograd i Rim.

>>>Izdvojeno sudenje Saši Radaku za ucešce u ubistvu 200 hrvatskih ratnih zarobljenika na poljoprivrednom dobru Ovcara kod Vukovara, nastavlja se pred Vecem za ratne zlocine Okružnog suda u Beogradu. Na sudenju koje ce biti zatvoreno za javnost iskaz bi trebalo da da drugi svedok-saradnik o likvidaciji zarobljenike na lokalitetu Grabovo kod Ovcare izmedu 20. i 21. novembra 1991. godine.
aradnik o likvidaciji zarobljenike na lokalitetu Grabovo kod Ovcare izmedu 20. i 21. novembra 1991. godine.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…