Za četvrtak, 1. septembar u 15 sati u velikoj sali SO zakazana je sednica Anketnog odbora i tom prilikom će članovi ovog skupštinskog tela razgovarati sa neposrednim učesnicima kao i jednim brojem strucnih lica da li je bilo zloupotreba prilikom rekonstrukcije fasade na zgradi SO Valjevo.

Da podsetimo, odbornici SO Valjevo su na sedmom zasedanju održanom 18. marta doneli odluku da se formira Anketni odbor koji ce ispitati sve okolnosti oko rekonstrukcije zgrade SO. Za predsednika Odbora izabran je dr Slobodan Gvozdenovic, odbornik SDPO koji je od skupštinskog saziva i zatražio formiranje ovog tela. Anketni odbor cini sedam clanova. Iako je izveštaj trebao da bude gotov u roku od 45 dana, a sednice otvorene za javnost, tek 16. maja održana je prva, ujedno i konstitutivna sednica uz prisustvovo šest od sedam imenovanih clanova. Kao predsednik Anketnog odbora Gvozdenovic je tada rekao da se nada da je to pocetak novih obicaja u demokratskim procesima i obecao da ce svoju energiju uz pomoc drugih odbornika usmeriti na rešavanje nagomilanih problema grada, kao što je izmedu ostalog, moguca zloupotreba u vršenju vlasti.

U meduvremenu, clanovi Odbora proucavali su dosada prikupljen materijal i napravili spisak lica koja su ucestvovala u realizaciji investicije kao i jednog broja strucnjaka cije mišljenje može pomoci u radu Anketnog odbora.

Kako smo nezvanicno saznali, prema dosada prikupljenom materijalu postoji osnovana sumnja da se radi o proneveri više miliona dinara.

a dosada prikupljenom materijalu postoji osnovana sumnja da se radi o proneveri više miliona dinara.

@@@

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…