>>>Troje povredenih, u jucerašnjoj nesreci kod Gornjeg Milanovca, prebaceno je u Urgentni centar u Beogradu. Povredeni su van životne opasnosti. U toku je ispitivanje njihovog zdravrstvenog stanja.

>>>U Ulici Jurija Gagarina 239 u Beogradu sinoc je u svom stanu naden mrtav Miroslav Arsenovic star 40. godina.
Kako se nezvanicno saznaje, rec je o radniku Ministarstva inostranih poslova Srbije i Crne Gore. Beživotno telo Arsenovica je uvijeno i položeno na ležaj. Pretpostavlja se da je on ubijen udarcem tupim predmetom.

>>>Makedonski predsednik Branko Crvenkovski rekao je da je slucaj vladike Jovana “unutrašnje pitanje Makedonije” i odbio da komentariše izjave srpskih zvanicnika koji se zalažu za oslobadanje ohridskog arhiepiskopa koji služi kaznu u skopskom zatvoru Idrizovo.

>>>Ako je dugorocna državna orijentacija ulazak u NATO, onda tehnicki sporazum o prolasku trupa tog saveza kroz Srbiju i Crnu Goru ne ugrožava nacionalne interese, izjavio je ministar odbrane Prvoslav Davinic.

>>>Iran ce objaviti konacan zvanicni odgovor na ponudu Evropske unije da trajno odustane od programa za proizvodnju nuklearnog goriva u zamenu za zapadno snabdevanje Irana tim osetljivim materijalom i za olakšice u njegovom izvozu nafte.

>>>Premijer Kosova Bajram Kosumi i prvi zamenik šefa UNMIK-a Lorens Rosin posetice kamp raseljenih u Plemetini kod Obilica. Oni ce zajedno sa koosvskim ministrima Edhemom Cekuom i Slavišom Petkovicem postaviti kamen temeljac za 36 novih stanova za stanovnike tog kampa.

Za najbolji trubacki orkestar na 45. Dragacevskom saboru proglašen je sastav Nenada Mladenovica iz Vranja.
Prva truba Dragaceva pripala je Dejanu Lazarevicu iz Požege. Nagradu publike osvojio je Dejan Petrovic iz Užica. Nagradu za najbolje izvorno muziciranje pripalo je orkestru Božidara Lukovica iz Kotraže. Organizatori Sabora pozvali su trubace, posetioce i ugostitelje da u Guci ostanu do srede i da se Sabor trubaca, koji je ove godine prvi put trajao sedam dana, produži za još tri dana.
nu do srede i da se Sabor trubaca, koji je ove godine prvi put trajao sedam dana, produži za još tri dana.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…