>>>Teroristicka organizacija Al Kaida preuzela je odgovornost za teroristicki napad na London, koji je juce pre podne pogoden dosad najvecom serijom bombaških napada.

>>>Povodom teroristickih napada u Londonu, predsednik državne zajednice Srbija i Crna Gora Svetozar Marovic uputio je saucešce britanskoj kraljici Elizabeti Drugoj i premijeru Toniju Bleru i izraze solidarnosti gradjana Srbije i Crne Gore sa Velikom Britanijom.

>>>Jucerašnji napadi u Londonu “duboko su potresli” Britance, izjavila je kraljica Elizabeta Druga i “u ime nacije” izrazila saucešce nastradalim i porodicama poginulih . “Znam da govorim u ime citave nacije kada izražavam saucešce pogodenim i roditeljima ubijenih i povredenih”, navela je kraljica.

>>>Hrvatski predsednik Stjepan Mesic boravi u poseti Crnoj Gori, gde ce imati niz susreta s najvišim crnogorskim zvanicnicima.

>>>Završni dan samita sedam najrazvijenijih država sveta i Ruske Federacije u škotskom mestu Glenigles.

>>>Predsednik Srbije Boris Tadic posetice fabriku autobusa i specijalnih vozila “Ikarbus” u Zemunu i razgovarati sa njenim rukovodstvom o aktuelniom planovima i problemima i upoznati se sa procesom proizvodnje.

>>>Svršeni osnovci koji su položili kvalifikacione ispite, a nisu se u prvom upisnom krugu upisali u željene srednje škole, predavace danas od 8 do 15 sati liste želja za drugi upisni krug.

>>>U Posebnom odeljenju Okružnog suda u Beogradu iznošenjem završnih reci bice nastavljeno sudenje optuženima za ubistvo Ivana Stambolica i pokušaj ubistva Vuka Draškovica u Budvi. reci bice nastavljeno sudenje optuženima za ubistvo Ivana Stambolica i pokušaj ubistva Vuka Draškovica u Budvi. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…