Zvanicnici Evropske unije oštro su osudili eksplozije u kojima su ošteceni objekti medunarodnih predstavništava u Prištini i naglasili da ce to svakako biti uzeto u obzir pri oceni sprovodenja standarda koji bi trebalo da pokrenu pregovore o statusu Kosova.

Skupština Srbije pocece raspravu o amandmanima na Predlog zakona o Agenciji za osiguranje depozita, kojim je predvideno da se agencija, osim osiguranja depozita, bavi i privatizacijom banaka i osiguravajucih društava.

Liste želja ucenika, kandidata za upis u srednje strucne škole ili gimnazije, bice objavljena u maticnim osnovnim školama. Raspored ucenika po školama, smerovima i obrazovnim profilima bice objavljen 7. jula.

Sudjenje optuženima za ubistvo Ivana Stambolica i za pokušaj ubistva Vuka Draškovica u Budvi, trebalo bi da bude nastavljeno iznošenjem završnih reci tužioca, punomocnika oštecenih i branilaca optuženih.

Na sudenju bivšem predsedniku Srbije i Jugoslavije Slobodanu Miloševicu nastavice da svedoci u odbranu optuženog general Vojske Jugoslavije Božidar Delic.

Okrugli sto pod nazivom “Ratni zlocin – sudenje -pravda – pomirenje”, koji organizuje Nacionalni savet za saradnju sa Haškim tribunalom, bice održan u Palati Saveta ministara Srbije i Crne Gore.

Saslušanjem svedoka, pred vecem za ratne zlocine Okružnog suda, bice nastavljeno sudjenje za ratni zlocin pocinjen na farmi “Ovcara” kod Vukovara.

ne Okružnog suda, bice nastavljeno sudjenje za ratni zlocin pocinjen na farmi “Ovcara” kod Vukovara.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…