Iako smo Vam ve} u vi{e navrata izlo`ili sve detaqe vezane za funkcionisawe Dru{tvenog novinsko–izdava~kog preduze}a „Napred” i blagovremeno Vas upozorili na namere ovda{weg SPS-a da se, uz pomo} funkcionera Nove Srbije, domognu ovog lista koji se samostalno finansira na tr`i{tu i nepristrasno informi{e sve gra|ane Vaqeva, evidentno je da Vi, bar do sada, niste ni{ta u~inili kako biste ih u tome spre~ili.
Sa `aqewem moramo konstatovati da je „Napred” samo jedna od posledwih karika u dugom lancu pritisaka ovda{wih malih vlastodr`aca kojima Vi ve} vi{e od devet meseci popu{tate.
Znate li koliko qudi, i posle svega ovoga, ipak, jo{ uvek veruje u Vas? Nemojte dozvoliti da se svi oni do posledweg razo~araju i izgube nadu da je mogu}e napraviti boqe Vaqevo. U ime obi~nih, politi~ki nesvrstanih qudi, koji vi{e ne `ele da im se `ivot kroji kroz nagodbe i trgovinu u kojekakvim kanalima politi~kog podzemqa, jo{ jednom Vas pozivamo da ustanete i bez ikakvih kalkulisawa stanete na put onima koji uni{tavaju sve ~ega se dohvate u ovom na{em gradu. Nemojte dozvoliti politi~arima sa manirima iz pro{losti, koji su zahvaquju}i Va{em imenu, ~asti i ugledu do{li u poziciju da ucewuju i terori{u ~itav grad, da Vas istro{e zbog svojih sitnih li~nih i partijskih interesa. Tu`no je da ~ovek sa tolikim ovla{}ewima i podr{kom gra|ana bude tako nemo}an pred {akom politi~ara koji svi zajedno nemaju ni deli} Va{eg kredibiliteta.
Na kraju krajeva, o~igledno je da deo qudi na vlasti posledwih dana ~ak i protiv Vas perfidno vodi neku vrstu tihog bojkota ba{ zbog toga {to niste podr`ali sramne i komi~ne kadrovske odluke koje su donete na posledwoj sednici op{tinskog parlamenta.
Gospodine Tomi}u, imate snagu, imate mo} i imate du`nost da postupite u skladu sa svojom ~a{}u i mandatom koji Vam je poverilo vi{e od 20 hiqada Vaqevaca. Morate kona~no stati na put qudima kojima ni{ta nije sveto, koji se ne obaziru ni na {ta i ni na koga. Izbor koji stoji pred Vama je jednostavan: ili }ete odmah i bez dvoumqewa prekinuti agoniju, jasno iza}i pred javnost i saop{titi da ne}ete u~estvovati u onome oko ~ega Vas, kako ste sami rekli, niko ni{ta i ne pita, ili }ete ostati nemi posmatra~ ove sramote koja se nadvila nad Vaqevom i, zajedno sa onima koji Vas i sve nas vuku na dno, oti}i u politi~ku istoriju kao gubitnik i neko ko nije pomogao Vaqevcima – a mogao je!
Ukoliko odlu~ite da iza|ete iz senke u koju su Vas potisnuli upravo qudi koje ste Vi svojim ugledom doveli na vlast, mi, zaposleni u listu „Napred”, spremni smo da Vas podr`imo u tome, a {to je mnogo va`nije, uvereni smo da je i ogromna ve}ina na{ih sugra|ana tako|e spremna na to.

Zaposleni u Dru{tvenom novinsko-izdava~kom preduze}u „Napred” ih sugra|ana tako|e spremna na to.

Zaposleni u Dru{tvenom novinsko-izdava~kom preduze}u „Napred” @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…