Na vecini puteva u Srbiji i Crnoj Gori saobracaj se odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštio je jutros Informativni centar Auto-moto saveza Srbije i Crne Gore [AMS SCG]. Zadržavanja na granicnim prelazima su za putnicka vozila oko 30 minuta.

U toku naredne sedmice, valjevski Vodovod ce poceti sa prvom fazom uredjenja Jaza.

Intenzivno se izvode radovi na rekonstrukciji vodovodne mreze na Divcibarama.

Radi se i na vodovodnoj mrezi u Dusanovoj ulici, kod Ljubostinje zbog radova na prosirenju mosta.

U toku su radovi na izgradnji sekundarne primarne vodovodne mreze u Goricu, kao i radovi na izgradnji signalizacije na mrezi Paune-Mrcic.

Radnici Vodovoda danas ce raditi na izgradnji kanalizacione mreze u Cakorskoj ulici.

Direkcija za urbanizam i izgradnju Valjeva, danas pocinje rekonstrukciju puta ka manastiru Jovanja u duzini od 300 metara. Ovaj put ce se posle ove faze pripremiti za asfaltiranje, a bice izgradjen i parking kod samog manastira.

Direkcija u toku dana pocinje izgradnju kisne kanalizacije u Podgorskoj ulici, rec je o ulici koja vodi ka novom decijem vrticu u Brdjanima. Prema ugovoru, ova ulica bice zavrsena do 10.avgusta.

Inace, gradjevinski radovi na novom vrticu u Valjevu su gotovi, preostalo je jos da se zavrsi parterno uredjenje, potom da se uradi fasada.
U toku je uredjenje puta Ribari-Bukovica- secenje siblja, sredjivanje bankina.

Danas ce biti zavrseno nasipanje puta u Popuckama – Elektroistok-Zabrdica. Takodje, Direkcija ce u toku dana zavrsiti nasipanje puta u Donjoj Kamenici- zaselak Sreckovic.

Vest iz Javno komunalnog preduzeca Vidrak

Radnici ovog preduzeca danas uredjuju vojno groblje, na Novom groblju u Valjevu. A u parku na Jadru u toku je secenje siblja, sisanje trave, kompletno odrzavanje parkovskog zelenila.

U Novom naselju radnici Vidraka danas peru ulice i to izmedju ulica 25.juna i 9.maja.

Radna jedinica za deponovanje otpada Vidraka, danas ce zapoceti uklanjanje divlje deponije u Kosjerickoj ulici na Petom puku.
deponovanje otpada Vidraka, danas ce zapoceti uklanjanje divlje deponije u Kosjerickoj ulici na Petom puku.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…