Ubedljivom vecinom Francuzi su na referendumu odbacili Ustav Evropske unije [EU], zbog cega se strahuje da ce u Uniji nastati kriza.

Ministar inostranih poslova Belgije Karel de Guht doputovace u dvodnevnu radnu posetu Srbiji i Crnoj Gori, u okviru posete regionu zapadnog Balkana.

Srpski ministri za finansije i za kapitalne investicije Mladan Dinkic i Velimir Ilic posetice najugroženija mesta na poplavljenim podrucjima u Banatu.

Poslanici Skupštine Srbije danas ce, na dve odvojene sednice, razmatrati ratifikaciju sporazuma sa Evropskom unijom o trgovini tekstilnim proizvodima, a potom predlog amandmana na Ustavnu povelju i izmene Zakona o akcizama.

Tri radnika lakše su povredjena prilikom eksplozije u jednoj od elektricnih peci u Pogonu celicane Železare u Nikšicu, receno je Tanjugu u toj fabrici.

Pred Haškim tribunalom bice održana redovna statusna konferencija u predmetu po optužnici protiv Vojislava Šešelja.

Glavni tužilac Haškog tribunala Karla del Ponte izvestice 13. juna Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija da Hrvatska i dalje ne saraduje u potpunosti s Haškim tribunalom, što znaci da Hrvatska u junu nece moci da zapocne pregovore s Evropskom unijom, piše današnji “Vjesnik”.

Najmanje 20 osoba je ubijeno, a 35 je povredeno u dva samoubilacka napada u Hili, gradu pretežno naseljenom šiitima, južno od Bagdada, saopštila je lokalna policija. a samoubilacka napada u Hili, gradu pretežno naseljenom šiitima, južno od Bagdada, saopštila je lokalna policija.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…