Diplomirani inženjer elektronike Milovan Marković ponovo je izabran za predsednika OO DS u Valjevu na juče održanoj osmoj redovnoj sednici ogranka DS Valjevo. Obraćajući se prisutnim delegatima i gostima Marković je istakao da samo stranke sa transparentnim stranačkim životom, jasnom programima, odgovornošću i visokim nivoom političke kulture mogu biti uspešne pred izazovima vremena u kojem živimo.
Želja nam je da unapredimo međustranačku saradnju u duhu stalnog dijaloga, tolerancije i međusobnog uvažavanja i da budemo stranka koja suštinski razume okolnosti i vreme u kome živimo, spremni da se suočimo sa šansama i izazovima koje to vreme donosi, dodao je Marković.
Gosti na Osmoj Skupštine OO DS bili su član IO DS i direktor Narodne kancelarije Dragan Đilas i član predsedništva DS Dragan Šutanovac.
U nastavku Skupštine predsednik OO DS Milovan Marković podneo je izveštaj o radu u proteklom periodu, a potom je izabrano i novih 25 članova OO. O DS Milovan Marković podneo je izveštaj o radu u proteklom periodu, a potom je izabrano i novih 25 članova OO. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…