Dovršavaju se svi detalji oko predloga za sastanak predsednika Vlade Srbije Vojislava Koštunice i premijera Kosova Bajrama Kosumija, tako da će veoma brzo biti upućen i formalni poziv da prvi susret bude održan 24. maja u Prizrenu, izjavio je danas Tanjugu šef vladine Kancelarije za saradnju s medijima.

Sastanak premijera Srbije Vojislava Koštunice i kosovskog premijera Bajrama Kosumija neće biti održan u predloženo vreme i na predloženom mestu, izjavio je portparol kosovske vlade Daut Dauti, kako je danas preneo prištinski list “Ekspres”.

Premijer Srbije Vojislav Koštunica otvorio je danas istočnu obilaznicu oko Zaječara na magistralnom putu Negotin-Zaječar-Knajževac, u dužini od 3,6 kilometara i u koju je uloženo 2,5 milona evra.

Portparol UNMIK-a Remi Durlo izjavio je danas da su predstavnici UNMIK-ove kancelarije za nestale i kidnapovane osobe i forenzičari, u masovnoj grobnici kod Mališeva do sada pronašli ostatke tela 10 ljudi, za koje pretpostavlja da su Srbi.

Predsednik državne zajednice Srbija i Crna Gora Svetozar Marović doputovao je u Varšavu gdje učestvuje na trećem Samitu Savjeta Evrope.

Pododbor Skupštine Srbije za odbranu i bezbednost dobio je deo tražene dokumentacije i dopune podataka o periodu vanrednog stanja, odnosno policijske akcije “Sablja”, izjavio je predsednik tog skupštinskog tela Milorad Mirčić.

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je da bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića očekuju u Haškom tribunalu do 11. jula, kada se obeležava dan zločina u Srebrenici.

Španski ministar inostranih poslova Miguel Angel Moratinos dolazi u posetu Srbiji i Crnoj Gori i danas će se u Beogradu sastati sa premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem. s dolazi u posetu Srbiji i Crnoj Gori i danas će se u Beogradu sastati sa premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…