Prva ujedno i konstitutivna sednica Anketnog odbora koji je formiran u SO Valjevo na zahtev odbornika Slobodana Gvozdenovića a odnosi se na ispitivanje mogućih zloupotreba prilikom rekonstrukcije zgrade SO održana je danas uz prisustvo 6 od sedam imenovanih članova.
Kao predsednik Anketnog odbora nadam se da je ovo početak novih običaja u demokratskim procesima i svoju energiju ću uz pomoć drugih odbornika usmeriti na rešavanje nagomilanih problema grada, a u ovom trenutku to je zloupotreba u vršenju vlasti, rekao je predsednik Anketnog odbora Slobodan Gvozdenović.
Naredna sednica Anketnog odbora biće zakazana u nekom razumnom roku, kaže Gvozdenović kada članovi Odbora prouče sav dosada prikupljen materijal. Potom će biti sastavljen spisak lica koja su učestvovala u realizaciji ove investicije kao i jedan broj stručnjaka čije mišljenje može pomoći u radu Anketnog odbora. Prema zaključku koji je donet prilikom formiranja Anketnog odbora sve naredne sednice biće otvorene za javnost uz direktan prenos na TV Marš. t prilikom formiranja Anketnog odbora sve naredne sednice biće otvorene za javnost uz direktan prenos na TV Marš.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…