Apelacioni sud danas je potvrdio odluku Gradskog suda u Sofiji i oslobodio pukovnika Vojske SCG Čedomira Brankovića, uz obrazloženje da uživa diplomatski imunitet.

Situacija na poplavljenom području u Srednjem Banatu se postupno stabilizuje, i u toku su radovi na ojačavanju nasipa kojima bi trebalo da se spreči dalje širenje poplave, saopštio je Krizni štab za otklanjanje posledica poplave.

Bivši komandant Zvorničke brigade Vojske Republike Srpske, general-major Vinko Pandurević, će izaći pred sudiju Haškog tribunala kako bi se izjasnio da li se smatra ili ne odgovornim za ono za šta ga optužnica tereti.

Predsednik Republike Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je za Srbiju imperativ da ima slobodne, odgovorne i kritičke medije, jer je to jedno od civilizacijskih dostignuća modernog društva.

Prvi sastanak o povratku raseljenih na Kosovo i Metohiju između zvaničnika Beograda i Prištine, u okviru kojih će učestvovati i predstavnici UN, biće održan 12. maja u Beogradu, potvrđeno je danas Tanjugu u Kancelariji za medije Koordinacionog centra.

Novinari na Kosovu i Metohiji nemaju osnovna prava, a ovdašnji mediji slobodu, ocenio je danas povodom Svetskog dana slobode medija novinar sa Kosmeta Živojin Rakočević.

U manastiru Svetog Nikolaja u Soko gradu kod Ljubovije održana završna svečanost obeležavanja dva veka Prvog srpskog ustanka. Srpski patrijarh gospodin Pavle služio je svetu arhijerejsku liturgiju, a svečanoj duhovnoj akademiji za slobodu i vaskrs Srbije, u kojoj su učestvovali horovi i naši poznati dramski umetnici, prisustvovao je i predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković.
li horovi i naši poznati dramski umetnici, prisustvovao je i predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…