Drugi Sajam dostignuća privrede Kolubarskog okrugasvečano je zatvoren danas, među 66 izlagača nagrađeno je 10. Privreda regije KO svoja dostignuća izlagala je protekla četiri dana na prostoru od oko 6000 kvadratnih metara u prostorima Prve osnovne škole. Ciljevi sajma bili su da se na jednom mestu u što većem broju nađu predstavnici privrede Kolubarskog okruga i da, kroz kompleksnu prezentaciju svojih delatnosti upoznaju lokalnu i širu okolinu sa svojim delatnostima, da kroz medjusobnu razmenu iskustava učine svoj posao efikasnijim, a da sajam bude podstrek, odnosno impuls za budućnost, itd. Bilo je prisutno 66 izlagača, a sajam je posetilo preko 10 hiljada posetilaca.
RPK Valjevo i ove godine je bila suorganizator sajma, a najviše pažnje posvetili su pratećim programima. Bili su i organizatori susreta privrednika iz Gornjeg Milanovca, Kraljeva, Kruševca, Čačka i Kragujevca.
Sajam je i ove godine bio u organizaciji Agencije za marketing “Gatti” Valjevo. Suorganizatori su Regionalna privredna komora Valjevo i Opšte udruženje privatnih preduzetnika i njihovih zadruga Valjevo, a pokrovitelji sajma je SO Valjevo. Valjevo i Opšte udruženje privatnih preduzetnika i njihovih zadruga Valjevo, a pokrovitelji sajma je SO Valjevo. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…