Pripreme seniorske reprezentacije SCG i plivački kamp za juniorsku i kadetsku kategoriju reprezentacije SCG biće održani od 27. aprila do 08. maja u Obrenovcu. Na poziv Plivačkog Saveza Srbije, na pripremama će učestvovati kao pomoćni trener i Vladimir Bošković, trener “A” tima PVK “Valis”. Ovo je još jedno veliko priznanje za klub – pored odličnih plivača u Valjevu niču i odlični plivački stručnjaci.

Ukoliko to vremenske prilike budu dozvoljavale, i ukoliko bazeni budu spremni za korišćenje, plivači i vaterpolisti PVK “Valis” započeće sa svakodnevnim treninzima u Petnici već tokom maja. Novi ritam treninga i odlični uslovi omogućiće još bolje rezultate naših plivača na takmičenjima koja predstoje.
Takođe, ukoliko bazeni budu spremni, već u maju će se na pripremama u Petnici naći i reprezentativci iz PK “Crvena Zvezda”, predvođeni iskusnim stručnjakom Sašom Škanatom. Dolazak na pripreme u Petnicu u junu najavili su i iz PK “Jagodina 2000”, a interesovanje i ostalih klubova, kako iz SCG, tako i iz ex-YU republika, je veoma veliko. Sa svojim prirodnim potencijalima i postojećim sportskim objektima Petnica ima veliku šansu da postane centar plivačkog sporta u Srbiji. Te šanse bile bi još veće ukoliko bi se realizovao projekat pokrivanja bazena balonom tokom zimskog perioda i obezbedili manji smeštajni kapaciteti u blizini bazena.
t pokrivanja bazena balonom tokom zimskog perioda i obezbedili manji smeštajni kapaciteti u blizini bazena.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…