U Valjevu se od 27. do 30. aprila održava drugi Sajam dostignuća privrede Kolubarskog okruga-SPREG 2005. Privreda okruga izlaže na površini od 6.000 kvadratnih metara u prostorima Prve osnovne škole u Valjevu u Ulici Karađorđevoj 122. Ovu sajamsku manifestaciju svečano je otvorio Radivoje Pirgić pomoćnik ministra za trgovinu i turizam u Vlade iRepublike Srbije.

Imajući u vidu veoma sadržajan prateći progaram ove manifestacije, ocekuje se veca posecenost u odnosu na proslogodisnji sajam koji je u tri dana trajanja obislo oko 10,000 ljudi. Govoreći o značaju koji privredni susreti mogu imati predsednik RPK Vidosava Džagić je rekla:

I ovogodišnji SPREG je u organizaciji Agencije za marketing “Gatti” Valjevo a suorganizatori su Regionalna privredna komora Valjevo i Opšte udruženje privatnih preduzetnika i njihovih zadruga Valjevo, dok je pokrovitelji sajma SO Valjevo.

Očekuje se da ce ovogodišnji sajam biti sadržaniji i znatno posećeniji u odnosu na prošlu godinu, a za posetioce će biti otvoren od 10 do 19 sati.

znatno posećeniji u odnosu na prošlu godinu, a za posetioce će biti otvoren od 10 do 19 sati.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…