Na većini putnih pravaca u zemlji saobraćaj se obavlja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, ali je na pojedinim mestima, zbog niskih temperatura i mrazeva, moguća pojava poledice. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Rekonstrukcija magistralnog puta M-18 od Kuzmina do Sremske Rače zahteva u prvoj fazi kompletno zatvaranje tog magistralnog puta od 5. do 19. aprila, a u drugoj fazi svakodnevno, od 9 do 17 sati, zatvaranje deonice od Bosuta do Sremske Rače u periodu od 19. do 29. aprila.

AMS moli vozače da u navedenim periodima koriste alternativno rešenje, koje usmerava saobraćaj preko Sremske Mitrovice i Bogatića na Badovince.

Kamionima s prikolicom i šleprima zabranjeno je kretanje na prilazima Kopaoniku, Goču i Pešteru.

Na Đerdapskoj magistrali, na osmom kilometru, između hidroelekrane i Tekije, vozila se, zbog klizišta u dužini od 100 metara, propuštaju jednom trakom naizmenično.

Neprohodni putevi u Crnoj Gori su Plužine – Šćepan Polje, Šavnik – Žabljak i Kolašin – Andrijevica preko Trešnjevika. Na putu Nikšić – Plužine saobrćaju samo putnička i terenska vožila, i to naizmeničnim propustanjem, po dva sata, uz obaveznu zimsku opremu.

Na delu magistralnog puta od Meljina ka Herceg Novom radi se na sanaciji klizišta kod lokaliteta Savina, usled čega se saobraćaj obavlja jednom trakom naizmenično.

Radovi na putu Kraljevo-Ušće uslovljavaju potpunu obistavu saobraćaja na toj deonici, ponedeljkom, četvrtkom i subotom od 10 do 12 i od 14 do 16 sati.

U toku su i radovi na magistalnom putu Niš – Preševo, na dve deonice, od Pečenjevaca do Vladičinog Hana i od Vranja do Preševa. Saobraćaj se reguliše privremenom saobraćajhom signalizacijom.

Polu autoput od granice ka Horgošu je zavoren zbog radova u dužini od četiri kilometra, pa se vozila preusmeravaju kod Horgošske petlje na stari put. zavoren zbog radova u dužini od četiri kilometra, pa se vozila preusmeravaju kod Horgošske petlje na stari put. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…