Novi razorni zemljotres, koji je pogodio oblasti oko zapadnih obala Sumatre i osetio se u šest obližnjih država jugoistočne Azije, verovatno je odneo između hiljadu i dve hiljade života, izjavio je potpredsednik Indonezije Jusuf Kala u izjavi radiju “El Šinta” u Džakarti.

Bračni par Nedeljko [81] i Nevenka [68] Vučić, koji su juče napadnuti u selu Crkolez na Kosmetu, posle brojnih hirurških intervencija uspešno se oporavljaju i njihovo zdravstveno stanje je bolje, saopštili su jutros predstavnici bolnice u Kosovskoj Mitrovici.

Predsednik Srbije Boris Tadić danas je najoštrije osudio nasilje nad bračnim parom Vučić iz sela Crkoleza kod Istoka, na Kosovu i Metohiji.

Generalu Sretenu Lukić jutros je u Kliničkom centru Srbije uspešno izvršena intervencija na krvnom sudu, potvrdio je Beti predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

Delegacija Srpske pravoslavne crkve [SPC] razgovarala je u Njujorku sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Kofijem Ananom o situaciji na Kosovu i Metohiji.

Strategija državnih organa Srbije za Kosovo i Metohiju biće završena i usaglašena u narednih nekoliko dana, najavio je danas predsednik Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Nebojša Čović.

Vlada Sjedinjenih Država nastaviće da pruža materijalnu i stručnu pomoć Srbiji i Crnoj Gori u njenim naporima za uvodjenje vladavine zakona i puno poštovanje ljudskih prava, objavljeno je u Vašingtonu.

Bivši komandant Zvorničke brigade Vojske Republike Srpske [VRS], general Vinko Pandurević, prvi put će se u četvrtak, 31. marta pojaviti pred sudijom u Hagu da se izjasni o navodima optužnice koja ga tereti za zločine u Srebrenici i etničko čisćenje, saopštila je danas pres služba Tribunala.
žnice koja ga tereti za zločine u Srebrenici i etničko čisćenje, saopštila je danas pres služba Tribunala.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…