Proteklih meseci, svedoci smo jednog pre svega medijskog napada na predstavnike ovdasnje parlamentarne vecine u skupstini opstine Valjevo, a pre svega na SPS kao stranku koja predstavlja sastavni deo parlamentarne vecine i koja participira u vlasti skupstine opstine Valjevo, i to od strane predstavnika takozvanog demokratskog bloka, izjavio je na danasnjoj konferenciji za novinare Djordje Milicevic predsednik opstinskog odbora SPS.

Tri clana upravnog odbora odnosno predstavnika tri politicke opcije tadasnje Valjevske vlasti, liberala Srbije, DS i DSS za 10 meseci 2003 godine kostala su JP Kolubara, 647,019 dinara, a 2004 godine ovi predlozi partije na vlasti kao clanovi upravnog odbora vrede 997,164 dinara. Milicevic dodaje da SPS ne misli da je uradjeno bilo sta protiv zakona, vec smatra da gradjani Valjeva ovo treba da znaju pa da sami zakljuce.
Milicevic dalje kaze da je SPS zadovoljna rezultatima lokalnih izbora i da za socijaliste nije tragicno da budu i u opoziciji, . e da je SPS zadovoljna rezultatima lokalnih izbora i da za socijaliste nije tragicno da budu i u opoziciji, . @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…