>>> Nas teniser Nenad Zimonjic plasirao se u drugo kolo igre parova na ATP turniru u Indijan Velsu. On i njegov partner, Indijac Leander Paes, inače sesti nosioci, savladali su u prvom kolu australijsko-česku kombinaciju Knoule/Pala rezultatom 2:1, po setovima 2:6, 6:2 i 6:4. Nagradni fond turnira iznosi 2.725.000 dolara.

>>> Plasman u treće kolo turnira u Indijan Velsu rano jutros su izborili Belgijanka Kim Klajsters i Australijanac Lejton Hjuit. Klajstersova je slavila protiv Ruskinje Ane Čakvetadze sa 2:0 u setovima. Hjuit, trenutno treći teniser sveta bio je bolji od Amerikanca Dıineprija, takođe sa 2:0 uz setovima.

>>> Fudbaler fipanske Valensije Ruben Baraha biće van terena oko fiest nedelja zbog tefike povrede mifiića tokom subotnjeg treninga ekipe. Zbog te povrede 29-godifinji Baraha neće biti u kombinaciji za sastav fipanske reprezentacije u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo protiv reprezentacije Srbije i Crne Gore 30. marta u Beogradu. Baraha je na treningu Valensije pokidao mifiić desne noge.

>>> Centar Sakramento Kingsa Bred Miler slomio je levu nogu za vreme subotnjeg treninga i mogao bi da propusti ostatak sezone. Miler, koji je dva puta bio Olstar igrač, poslednjih 6 mečeva preskočio je zbog povrede zgloba, a nova povreda jofi je teıa od prethodne. Prema prvim procenama lekara, Mileru ce za oporavak biti potrebno cetiri do sest nedelja i to je veliki hendikep za Kingse, obzirom da je on prvi centar ekipe.

>>> Prethodne noci odigrano je deset susreta u NBA ligi. Od nafiih igrača najzapaıeniji je bio Stojaković sa 21 poenom i četiri asistencije. Uprkos tome, Sakramento je poraıen od Hjustona – 96:111. L.A. Klipersi su slavili protiv Čikaga – 83:78, a Rebrača je bio strelac četiri poena. Sijetl je bio bolji od Njujorka – 90:80, uz pet kofieva Radmanovića. Krstićevi Nju Dıersi Netsi bolji od Orlanda – 98:82, uz devet poena nafieg centra. U ostalim mečevima: Minesota – Dalas 93:102, Boston – Vafiington 105:101, Toronto – Filadelfija 128:110, Detroit – Juta 64:62, Klivlend – Indijana 98:86. U redovima pobednika Pavlović tri poena i dve asistencije i Denver – Finiks 101:106.
nd – Indijana 98:86. U redovima pobednika Pavlović tri poena i dve asistencije i Denver – Finiks 101:106.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…