Na većini puteva u SCG saobraćaj se obavlja po suvim, samo mestimično vlažnim, kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije i Crne Gore.

Vidljivost je smanjena na 100 metara na području Zlatibora. Učestali su odroni, naročito duž Đerdapsku i Ibarsku magistralu, kroz Ovčar Banju, kao i kroz Sićevacku i Grdeličku klisuru.

U višim predelima ima snega na kolovozu do pet centimetara, pa je obavezna zimska oprema, dok su na pojedinim deonicama neophodni lanci.

Na graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja vozila.

U Crnoj Gori su neprohodni putevi Nikšić-Šavnik-Žabljak, Mateševo-Andrijevica i Mateševo-Lijeva Rijeka, a Mojkovac-Djurdjevića Tara je prohodan samo za terenska i putnička vozila, naizmenično, uz upotrebu lanaca. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj na prilazima Kopaoniku, Tari, Goču, Pešteru, Vlasini, preko Rtnja, na području Majdanpeka, kao i na regionalnim putevima područja Ivanjice, Novog Pazara, Vranja i Raške.

Na magistralnom putu od Kolašina ka Podgorici saobraćaju putnička vozila, autobusi i solo kamioni, koji se na deonici Trebaljevo-Crkvine naizmenično propuštaju.

Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju na stari put. e ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju na stari put. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…