Više od 80 sprskih domaćinstava u Batusu i 120 u Lipljanu preko mesec dana nema struju, a bez nje je i najveće srpsko selo na severu Kosova -Prilužje, gde živi više od 3.500 ljudi, kao i Grace, gde je bez struje 80 domaćinstava.

Načelnik Sekretarijata unutrašnjih poslova u Beogradu general-major Milorad Simić izjavio je da je policija identifikovala i pronašla četiri maloletnika, osumnjičena da su bacili dete u Savu sa Brankovog mosta 20. januara.

Ministar spoljnih poslova SCG Vuk Drašković ocenio je danas da SCG, ako ukloni prepreku koje joj stoje na putu evropskim integracijama, može da uđe u EU “brže nego što najveći optimisti misle”.

Predsednik odbora za spoljnu politiku G17 plus Milan Pajević rekao je da “ako u nekoliko narednih dana ne bude predaja Haškom tribunalu optuženih generala”, ta stranka “izlazi iz vlade”.

Novoizabrani ukrajinski predsednik Viktor Juščenko stupiće na dužnost na svečanoj inauguraciji u Kijevu, kojoj će, kako se očekuje, prisustvovati i 64 delegacije stranih zvaničnika, uključujući ministra spoljnih poslova SCG Vuka Draškovića.

Danas u Tunisu počinje Svetsko prvenstvo u rukometu. Reprezentacija Srbije i Crne gore svoj prvi meč igra večeras protiv Katara.Susret počinje u 18.00 – RTS-2

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…