Jak sneg pada na Čestobrodici i Crnom Vrhu, a slabijeg do umerenog intenziteta u Vranju, na Zlatiboru, u Bajinoj Našti, na području Senjskih rudnika i Resavice, pa se vozačima u tim područjima savetuje oprez.

Na Kopaoniku pada sneg praćen jačim vetrom, koji na deonici od Rendare do Jarma smanjuje vidljivost na svega 20 metara i stvara snežne nanose visine do pola metra, pa se saobraćaj obavlja samo jednom kolovoznom stranom. Saobraćaj je otežan i na području Ivanjice, Kosjerića, gde ima snega na kolovozu od pet do 10 centimetara. Na deonicama u planinskim oblastima i na prilazima zimskim turističkim centrima ima zaostalog snega na kolovozu.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od 20 minuta. Na prilazima Kopaoniku obavezna je upotreba lanaca, dok je zimska oprema obavezna i na putevima ka Goču, Tari, Crnom Vrhu, Vlasini, u planinskim predelima Novog Pazara, Raške, na Pešteru, kao i na celom području Ivanjice. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na prilazima Kopaoniku, preko Crnog Vrha, ka Goču i na svim regionalnim putevima na području Ivanjice.

Na magistralnom putu M-1, deonica između Bujanovca i Preševa, zbog radova su mogući petnaestominutni zastoji. Poluauto-put od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, te se vozila kod Horgoša preusemeravaju na stari put. Zbog radova na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, vozačima se savetuje oprez i poštovanje postavljene signalizacije radova na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, vozačima se savetuje oprez i poštovanje postavljene signalizacije @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…