500 članskih karata Pokreta snaga Srbije uručeno je danas na svečan način članovima ove stranke, a istaknuto je da u Valjevu ima blizu 1000 članova. Pokret snaga Srbije je nova i mlada, ali ne i mala stranka, a u Srbiji broj članova je blizu 100 hiljada što predstavlja ozbiljnu snagu na političkoj sceni Srbije. Ekonomija, znanje, porodica i tradicija su osnovni stubovi Pokreta.
Situacija u zemlji se vraća u prošlost, sve smo siromašniji, Amerika nam je uvela neku vrstu sankcija, a preti nam i raspad zemlje, izjavio je Zvonko Popović, član GO PSS.
Popović je podsetio da je Vlada dala obećanje da će zaposliti 500 hiljada ljudi, a da je bez posla ostalo 400 hiljada, da PSS više neće čekati jer imaju načina kako da se ljudi zaposle, imaju način kako da se pokrene Srbija, navodeći primer predsednik stranke Bogoljuba Karića.
Popović smatra da je PSS jedina prava opozicija u Srbiji. Štrajkovi koje je Karić najavio u februaru neće biti organizovani ukoliko Vlada počne da vuče prave poteze. 70% naroda ne podržava ovu Vladu i oni moraju da se okrenu drugim partnerima da se napravi konsezus kako bi se zemlja izvukla.
Svečanoj dodeli članskih karata su pored gostiju iz Beograda prisustvovali i predsednici OO iz Valjeva, Osečine, Mionice, Uba i Lajkovca.

stiju iz Beograda prisustvovali i predsednici OO iz Valjeva, Osečine, Mionice, Uba i Lajkovca.

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…