U osnovnoj školi “ Vladika Nikolaj Velimirović “ su trenutno zastupljena tri projekta od kojih je prvi projekat školskorazvojno planiranje, zatim projekta građanin.Treći projekta koji po rečima Predraga Gojkovića direktora najaktuelniji jeste prevencije bolesti zavisnosti, a u okviru njega prvenstvo edukacija nastavnika, učenika i roditelja. Već dvehiljadite godine je pokrenuta inicijativa da se uvede školski policajac, ali zbog nedostatka ljudstva u MUP- u ta zamisao nije realizovana.

Tim je sastavljen od 11 ljudi, a koordinator je pedagog škole Stanka Subotić, izjavila je povodom projekta “ Zdrava škola “ Branka Ilić nastavnik srpskog jezika, inače član tima. Opšti cilj ovog projekta je da se obogate postojeći sadržaji vanastavnih aktivnosti, organizuju informativno obrazovne tribine, da se formiraju interaktivne radionice uz nastojanje da se poboljša higijena škole, kako spolja tako i u unutrašnjosti.

Predstava “ Mali princ “ u režiji Vesne Subotić u okviru već realizovanih aktivnosti je održana, podsetila je Ilić kao i da je u decembru likovna sekcija uspešno završila svoja dva zadatka, od koji je jedan bio novogodišnji vašar, a drugi je poklon drugu, gde je učestvovalo preko 300 dece iz cele Srbije. koji je jedan bio novogodišnji vašar, a drugi je poklon drugu, gde je učestvovalo preko 300 dece iz cele Srbije. @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…