Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica najavio je intenziviranje konsultacija oko donošenja novog Ustava Srbije. “Smatram da je zrelo da Srbija konačno dobije novi Ustav”, kaže premijer u izjavi za RTS.

Predsednik Srbije Boris Tadić započinje trodnevnu posetu Bosni i Hercegovini. On će najpre u Sarajevu razgovarati sa članovima Predsedništva BiH i ministrom odbrane BiH Nikolom Radovanovićem, a najavljeni su i susreti sa premijerom Federacije BiH Ahmetom Hadžipašićem i Visokim međunarodnim predstavnikom u BiH Pedijem Ešdaunom.

Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković učestvovaće na dvodnevnom sastanku Ministarskog saveta OEBS, koji se održava u Sofiji. Šef naše diplomatije imaće tom prilikom i niz odvojenih susreta sa ministrima inostranih poslova, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova SCG.

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj zvanično će danas preuzeti dužnost predsednika Vlade Kosova od dosadašnjeg premijera Bajrama Redžepija. Haradinaj zvanično će danas preuzeti dužnost predsednika Vlade Kosova od dosadašnjeg premijera Bajrama Redžepija.@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…