Predsednik Srbije Boris Tadic rekao je, u intervjuu današnjoj “Politici”, da bi vec pocetkom proleca mogli biti održani izbori, izrazivši uverenje da bi to doprinelo politickoj stabilnosti.

Predsednik državne zajednice Svetozar Marovic izjavio je, za današnji “Blic”, da je dest miliona ljudi SCG “uhapšno pred vratima evropske buducnosti” i da ne mogu da idu napred “jer u Briselu smatraju da nismo ispunili svoje obaveze prema Hagu”.

Predsednik Nezavisne komisije za ispitivanje pogibije dvojice gardista u Topcideru Božo Prelevic demantovao je danas da je izjavio da ce Vrhovni savet odbrane [VSO] razmatrati izveštaj te komisije 7. ili 8. decembra.

Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Draškovic ucestvovace na dvodnevnom sastanku Ministarskog saveta OEBS koji se održava od sutra u Sofiji. Šef naše diplomatije imace tom prilikom i niz odvojenih susreta sa ministrima inostranih poslova, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova SCG.

Državno-privredna delegacija Srbije i Crne Gore, koju predvodi ministar SCG za ljudska i manjinska prava Rasim Ljajic, boravi u Teheranu, na 12. zasedanju Mešovitog komiteta SCG-Iran.

Grupa clanova Demokratske stranke, okupljena oko bivšeg potpredsednika partije Cedomira Jovanovica, formirala je Liberalno demokratsku frakciju [LDF], potvrdio je danas Tanjugu clan te frakcije Srecko Pecikoza.

Stanje u ugroženim podrucjima Crne Gore, usled višednevnih obimnih padavina, danas se postepeno normalizuje, ali opasnost od poplava i dalje postoji.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…