Protokol o saradnji na projektu „Revitalizacija stučne biblioteke u HК „Кrušik“, potpisan je krajem aprila, tokom trajanja akcije „April, mesec knjige“.

biblioteka
Foto: marsh.rs

Ovih dana započinje sređivanje i aktivnosti na reviziji fonda nekadašnje fabričke biblioteke, koja je, nažalost, prestala sa radom tokom devedestih godina. Za potrebe buduće stručne biblioteke biće opredeljen novi prostor sa opremom i nabavljaće se aktuelne publikacije, u skladu sa potrebama korisnika i bibliotečkim pravilima.

Stručni tim Biblioteke realizovaće veći deo aktivnosti i obuku zaposlenih za rad sa fondom, a kasnije će vršiti kontinuirani stručni nadzor. Zahvaljujući viziji i razumevanju menadžmenta, realizacijom ovog poslovnog poduhvata, HК „Кrušik“ će obezbediti kvalitetnije uslove za svoje zaposlene, stručne radnike i sve one koji teže neprekidnom, celoživotnom usavršavanju, a Biblioteka nastavlja da širi mrežu biblioteka u Valjevu. Prokol su potpisali Vladan Lukić, generalni direktor HК „Кrušik“ Valjevo i Violeta Milošević, direktor Biblioteke.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

Uručenje književne nagrade „Radovan Beli Marković“

Prvi dobitnik književne nagrade „Radovan Beli Marković“ je književnik, istoričar književno…