Stadion.jpg„Železničar” se u prvom kolu prvenstva Srpske lige Zapad pred svojim navijačima nije predstavio u najboljem izdanju. U utakmici sa „Pobedom” iz Beloševca kod Kragujevca nije bilo golova, a viđena su dva pomalo različita poluvremena: u prvom su „plavi” bili bolji, dok su u drugom gosti imali nekoliko šansi koje su ih mogle dovesti i do tri boda.

Suparnici za najviši plasman iz prethodnog prvenstva, „Loznica” i kostolački „Rudar” ostvarili su pobede u gostima, kao i fuzionisani „Budućnost – Krušik 2014″, koji je neočekivano ubedljivo savladao „Jošanicu” sa 0:5. I ubsko „Jedinstvo” je ostalo neporaženo na gostovanju u Aranđelovcu.

Na startu Zone „Drina” lajkovački „Zadrugar” je u subotu u Vladimircima poražen od „Jedinstva” sa 2:1. Viđena je prava prvenstvena, borbena utakmica, u kojoj je „Zadrugar” poveo već u drugom minutu iz dobre kontre koju je završio Jerinić, a zatim domaći preokrenuli meč preko dva penala. Jedanaesterac u 22. minutu opravdano je dosuđen dok je sasvim suprotna situacija sa najstrožom kaznom sviranom u 74. minutu, koji je i odlučio pobednika, kažu u upravi „Zadrugara”. Tada je Đenisić dobio crveni karton, a sudija je ukupno dodelio pet žutih kartona „zeleno-belima”.

Sledeće nedelje od 17 sati „Zadrugar” dočekuje „Polimlje” iz Prijepolja, koje je ostvarilo najubedljiviju pobedu kola – 5:0 protiv „Zlatibora”. Valjevski „Radnički poražen na svom stadionu od imenjaka iz Loznice sa 0:1, „Osečina” savladala šabački „Borac” sa 2:1 dok su „Brezovice” poražene u Bajinoj Bašti od „Sloge 1940″ sa 0:2.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…