izlozbe fotografija 1.jpgU Maloj galeriji Centra za kulturu sinoc je otvorena izložba radova ucesnika likovne radionice „Slikarski malikani” koja je realizovana u okviru projekta „Budi budan za buducnost”. Likovna radionica obuhvatala je casova slikanja i crtanja, a u nju su bili ukljuceni i mladi koji su vec posecivali slicne programe.

Projekat “Budi budan za buducnost” podrazumeva niz kreativnih, edukativnih, zabavnih i sportskih aktivnosti u kojima mogu ucestvovati svi zainteresovani mladi ljudi od 15 do 30 godina starosti. U toku projektne aktivnosti Mladi u akciji cija je realizacija predvidena za mesec novembar, planirano je niz sportskih i rekreativnih aktivnosti, pod nazivom “Sportom do istog cilja”. U okviru ove akcije bice organizovan turnir u basketu i turnir u odbojci, kao i prezentacija individualnih sportova (kik boksa i karatea).

Projekat „Budi budan za buducnost”, sprovodi udruženje Kolubarsko drinski centar za edukaciju i ekonomski razvoj u saradnji sa Kancelarijom za mlade, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…