kos2.jpg Proteklog vikenda kompletirani su mečevi 14. kola KLS, odnosno 1. kola drugog dela sezone pred odlazak na odmor košarkaša. KK Metalac je u odličnoj atmosferi dočekao ekipu BKK Radničkog u Hali Sportova u Valjevu i zabeležio novu 7. uzastopnu pobedu rezultatom 75:68.

Metalac je protiv istog rivala odigrao meč na startu sezone u Beogradu i zabeležio pobedu na gostujućem terenu rezultatom 84:82, tako da su gosti imali jak motiv za ovaj meč i priliku da se revanširaju ekipi iz Valjeva. I jedna i druga ekipa su bile u odličnom naletu. BKK Radnički je imao 4 pobede od 5 poslednjih mečeva, dok je Metalac imao sjajan niz od 6 uzastopnih pobeda od kojih je poslednja u finalu Kupa KSS protiv Radničkog FMP bila i najvrednija. Kao pobednik iz ovog meča izašao je Metalac i zabeležio i 7 uzastopnu pobedu. Metalac je prošao kroz dosta turbulencija u prvom delu sezone povrede, odlasci igrača i još gomila faktora ipak su doveli do situacije da Metalac pokaže pravo lice i u najtežim momentima ekipa je igrala najbolje. Sve čestitke ekipi i treneru Draganu Nikoliću za postignute rezultate pred odlazak na odmor.

U ostalim mečevima 14.kola rezultati su sledeći: Vojvodina – Vršac 102:79, Radnički FMP – Smederevo 1953 70:77, OKK Beograd – Jagodina 79:67, Tamiš – Konstantin 70:63,Sloboda – Sloga 84:69 i Borac Mozzart Sport – Mega Vizura 89:84. Stanje na tabeli nakon prvog dela sezone je sledeće: Vojvodina i Mega Vizura 25 bodova, Metalac i Sloboda 23 b, Vršac 22 b, Borac Mozzart Sport i Konstantin 21 b, Tamiš, BKK Radnički, Radnički FMP i OKK Beograd 20 b, Smederevo 1953 19 b, Jagodina 18 b, Sloga 17 b.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…