mladi.jpgBritanski savet u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Valjeva realizuje u februaru i martu mesecu ove godine besplatan kurs engleskog jezika pod nazivom „English for IT”. Kurs ce trajati 50 casova i namenjen je mladima koji koriste racunare i internet. Namenjen je osobama koje imaju pocetno znanje engleskog jezika i težine je izmedu A2 i B1 po standardima zajednickog evropskog okvira.
Svi zainteresovani bi trebalo da popune prijavni formular tj. „entrance test”, gde pored osnovnih podataka kandidati treba da osmisle i pošalju motivacioni esej od najviše deset recenica o temi „Kako nameravam da upotrebim znanje engleskog jezika  za uspostavljanje medunarodne saradnje moje lokalne zajednice sa partnerima iz inostranstva i kako ce mi znanje jezika omoguciti da koristim razlicite prilike za strucno usavršavanje, razmenu i povezivanje”.
Rok za dostavljanje prijavnih formulara je 27. januar 2012. godine.
Kancelarija za mlade grada Valjeva nominovace 20 kandidata, a na osnovu rezultata „entrance test” i znanja engleskog jezika, Britanski savet odabrace 12 polaznika kursa. Polaznici ce na kraju kursa imati obavezu da produ završni test, a kandidati koji pokažu najviši nivo znanja u skladu sa kriterijumima, dobice sertifikat British Council-a.
Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 014 220 778 ili e-mailom: kzm.valjevo@gmail.com.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…