ispetnica8.jpgOd danas 31. avgusta počinje prijavljivanje kandidata za upis na prvu godinu studija na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija Valjevo u drugom, septembarskom konkursnom roku za školsku 2011/12. godinu. Jedina državna visokoobrazovna institucija u regionu u ovom roku upisuje 131 samofinansirajućih studenata, s obzirom na to da je u prvom, junskom upisnom roku, kvota od 150 budžetskih studenata već popunjena.

U septembarskom upisnom roku, slobodna mesta postoje na akreditovanim studijskim programima Marketing i trgovina, Elektronsko poslovanje, Poslovni menadžment i Računovodstvo, revizija i porezi, a godišnja školarina od 54.000 dinara je na istom nivou kao i prošle školske godine.

Kandidati za upis se prijavljuju do petka 2. septembra, a polaganje prijemnog ispita je 8. septembra.

Što se tiče specijalističkih strukovnih studija, VIPOS će školskoj 2011/12. godini upisati 54 studenta na studijski program Poslovna informatika. Konkurs za upis studenata biće objavljen u septembru, a na specijalistički strukovni studijski program koji traje jednu do dve školske godine, mogu se upisati kandidati koji su završili osnovne strukovne studije, osnovne akademske studije, fakultet ili višu školu po propisima koji su važili do stupanja na snagu Zakona o visokom obrazovanju.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…