kos2.jpgU Valjevu se u sredu od 18 sati u okviru 13. kola KLS sastaju Metalac i Radnički. Eventualnom pobedom Radnički bi zauzeo sigurnu treću poziciju, dok i dalje postoje šanse za valjevski klub da zauzme poziciju koja bi ga odvela u jadransku ligu.

Očekuje se prilično neizvestan meč, jer valjevski tim pred svojom publikom je izuzetno neugodan rival.

Kragujevački tim će ponovo nastupiti bez Vukašina Aleksića, koji se još uvek nije oporavio od povrede. Radnički će eventualnom pobedom praktično obezbediti treće mesto na kraju takmičenja u Superligi.

Očekuje se da Metalac bude izuzetno motivisan, s obzirom da postoji mogućnost da petoplasirani tim iz naše lige uđe u regionalno NLB takmičenje ukoliko ekipa Makabija iz Tel Aviva otkaže nastup na Jadranu.

Polufinalna serija KLS igraće se 24, 26. i 28. maja, dok su finalne utakmice planirane za 1, 4, 8, 11. i 14. jun.

Takođe, KSS je odlučio da se utakmice 13. kola između FMP-a i Crvene zvezde u Železniku i Metalca i Radničkog u Valjevu igraju u isto vreme, dok će se utakmice poslednjeg, 14. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mega Vizura, OKK Beograda i Metalca i Radničkog i FMP Železnika, igrati se u isto vreme, u subotu, 21. maja, od 19 sati.

U Superligi Srbije takmiči se osam ekipa, titulu prvaka brani Partizan, a četiri najbolje plasiraće se u Jadransku ligu u sezoni 2011/2012. godine.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…